Васерман - Задължително изследване при сключване на граждански брак

Васерман - Задължително изследване при сключване на граждански брак

Цена: 7.00лв.  3.90лв.

Купи ваучер

Сифилисът се причинява от бактерия. Това е сериозна, дори смъртоносна болест, ако се остави без лечение. Съвременните тестове - Васерман, показват наличието на заболяването преди да се е развило. Предаването става най-често при полов акт със заразено лице. Опасното е, че инкубационният период е сравнително дълъг - от 14 дни до 3 месеца.

Според българското законодателство преди сключване на граждански брак е необходимо да се представи изследване за липса на заболяване Сифилис. Изследването е задължително и за двамата партньори.
То е с валидност от 1 /един/ календарен месец.

Лаборатория “ Мед –Диа” e частна медико-диагностична лаборатория, регистрирана през 1999г. Лабораторията разполага с високоспециализирана и модерна апаратура и извършва широка гама от изследвания в различни области: хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ

Безопасността за здравето на пациентите е гарантирана чрез използването на игли и епруветки за еднократна употреба (затворена система за взимане на кръв) при стриктно спазване на правилата за безопасност. Качеството на резултатите се осигурява чрез системата за ежедневен вътрелабораторен качествен контрол и участие в Националната система за външна оценка на качеството на клинико-лабораторните изследвания. Лабораторията има сключен договор и обслужва пациенти на НЗОК.

© 2023 • Централна лаборатория - МЦ Марая Мед Всички права запазени • Създадено от Websolution Ltd.